2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Nusidėjau prieš moterų giminę

-- įrašas skitas tik moterims --

Vakar iš namų išėjau nenusipiešus veido. Vyručiai, jei vis dėlto skaitot, ačiū Jums už kažkada išsakytą nuomonę, kad gražiausios moterys - be makiažo, tai mane palaikė. Tikrai pritariu žiniai, bet...! Gražiausios moterys yra tos, kurių makiažas yra nematomas :) Taigi ta proga, kad jaučiuosi nusidėjus prieš visą moterų giminę, pasidomėjau naujausiomis (ir seniausiomis) makiažo tendencijomis.

Dėmesio! Į madą grįžta BLIZGUČIAI! Štai kokiais prisiminimais dalinasi mados vilkai ir kokią ateitį mums pranašauja: "on New Year’s Eve in 1979, so much glitter fell on the dance floor at Studio 54 (the place for excess of every kind) that, for months after, revelers found sparkling traces in everything from their shoes to their underwear. “It was legendary—no one could get rid of it,” remembers Lancôme celebrity makeup artist Sandy Linter." - daugiau čia. Prisiminiau kaip vaikystėj norėjau blizgučiais pabarstytų smilkinių. Šventas prisiminimas gali tapti realybe!

Ok, bet ką labiausiai laukiau progos priminti - tai legendinė Siouxsie Sioux iš Siouxsie and the Banshees. Jos su niekuo nesupainiosi. Revoliucija, kuria slapta žaviuosi ir tikiu!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą