2012 m. kovo 22 d., ketvirtadienis

Apie daiktų efemeriškumą

Pakalbėkime dar kartelį apie tuštybę ir, sakykim, kai kurių profesijų specifiką. Visai neseniai vėl atsidūriau nepatogioje situacijoje, kai turėjau per mažai skirtingų apdarų vakarams viename iš džiazo šokių renginių. Atrodo, anokia čia bėda, susimeti į lagaminą 5 sukneles ir esi pasiruošus, bet - o ką, jei su 3 iš tų 5 jau pasirodei bent 27 nuotraukose per pastaruosiuos tris mėnesius? Va tada kyla klausimas, kas yra praktiškiau - ar milijonas beverčių greitrūbių iš visokių topšopų, ar vienintelės penkios mano pačios sugalvotos ir man asmeniškai pasiūtos suknelės, kurios nei plyšta, nei trukdo, nei galvoti apie jas iš viso reikia po tos minutės, kai išeini pro duris.. aš gal esu senovinio sukirpimo, bet man patinka turėti keletą "amžinų" daiktų, kurie kažką sako apie asmenį ir kuria nuotaiką, o ne 100 viendienių niekalų. Gal reikia pradėti vilkėti vyrišką kostiumą?

o ką jūs apie tai?

4 komentarai:

  1. Irgi galvoju apie „pradėti vilkėti vyrišką kostiumą“

    AtsakytiPanaikinti
  2. Lengva captcha šįkart buvo, ta pirma

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ech, slidus reikalas su tais rūbas. Kadangi parduotuvėse jau net 5 sezonai atsiradę, gali pasijusti labai atsilikęs, jei su praeito sezono skudurėliu vis vaideniesi. Bet čia grynai mados industrijos sukurtas blogas dalykas. Skatina vartotojiškumą, kaip tik gali. Ir niekam nerūpi vis dar už didelius pinigus brukama kokybė.Jos nebereikia, nes ne lygis tą patį rūbą nešioti ilgai. Tad reikia būti labai stipriam ir bandyti atsiriboti nuo visuomenės. Likti seno sukirpimo ir ignoruoti kitų nuomonę! Jei tavo gyvenimas persismelkęs to kito laikotarpio, nuo rūbų iki šokio ir dar velniai žino ko, kodėl neperėmus ir požiūrio į vartojimą? Nemanau, kad tais laikais moterys turėjo tiek daug ir dar ne kokybiškų rūbų kaip dabar...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neturėjo moterys, niekas neturėjo pertekliaus ir dėl to liūdėjo, bet ir prasimanydavo visokių įdomybių, kaip pavyzdžiui persiuvinėjimas iš vieno į kitą, naujos sagos, naujos apykaklės ir t.t. Toks savotiškas mados recycle, kas ir man labai patinka..

      Panaikinti